Kunskaper

Vad är jag bra på

Största fokus är att vara bra på att skapa en stämning och få folk att vara delaktiga och lyssna, skulle jag inte kunna det skulle ingen lära sig något. 

Bakgrund

Utbildningsmässigt är jag kommunikatör i grunden. Jag har arbetat som chef och med chefer. I många år har jag varit anställd av fackförbund och det är grunden till att jag kan mycket om arbetsrätt. Egenskaper som talare har jag från scen som standupkomiker, föreläsare och konferencier. Utöver det har jag även jobbat mycket som säljare.

Smakprov

Det bästa är såklart att se mig live, men för att testa koncept så gör jag ofta en Pecha Kucha på ämnet och några av dem har även filmats och kan fungera som smakprov på hur jag är på scen som föreläsare.

Kundomdömen

Den bästa belöningen är de som berättar hur bra de tyckte att det var och ger omdömen som dessa. 

Vi anlitade Gunnar Söderberg som moderator för en tredagars konferens med deltagare från Island, Norge, Danmark, Finland och Sverige.

Gunnar är väldigt professionell, trevlig, lösningsfokuserad och bra på att anpassa sig till olika situationer. Han är bra på att bedöma när han ska ta täten och när han ska låta deltagarna ta större plats.

 

Vi är mycket nöjda med att ha anlitat Gunnar som moderator och kan varmt rekommendera honom för liknande uppdrag.

 

Samuel och Malin

Idrotts- och föreningsförvaltningen i Göteborgs Stad

Hösten 2013 gjorde Gunnar Söderberg en mycket uppskattad föreläsning om sociala medier på Chalmers tekniska högskola. Seminariet syftade till att öka kunskapen om sociala medier som ett verktyg att söka jobb samt ur ett arbetsrättsligt perspektiv. Både reaktioner direkt efter föreläsningen och via utvärderingen visade att Gunnar lyckades väl med sitt uppdrag.

 

David Liljeros

Careers Service, Chalmers tekniska högskola

Föreläsare


Gunnar Söderberg höll i två frukostföreläsningar på Skatteverket i Linköping. Gunnar var mycket inspirerande och hade en bra mix av exempel på stressiga situationer på  såväl arbetsplats som i privatlivet. Föreläsningen innehöll tänkvärda tips till hur vi alla kan få en mer lugn vardag och han framförde det med både skratt och ett allvar i tonen. Vi är mycket nöjda med vårt val av föreläsare och vi kan varmt rekommendera Gunnar Söderberg!

 

Skatteverket Linköping

Föreläsare


Gunnar Söderberg som föreläsare är underhållande och professionell. Gunnar fick i uppdrag från oss att föreläsa för studenter med olika bakgrunder och utbildningar. För att kunna nå ut till denna icke homogena grupp krävs det energi, bra talarteknik och goda förberedelser. Gunnar lyckades locka in sin publik och förmedlade sitt budskap på ett bra sätt. Han har ett underhållande och trevligt sätt vilket gör att man får en personlig relation och en bra känsla. Efter föreläsningen gav studenterna höga betyg på Gunnar som föreläsare och jag kan rekommendera Gunnar för likande uppdrag.


Sandra Johansson

Miljöbron

Föreläsare


Moderator


Gunnar Söderberg har agerat MC (konferencier) ett par gånger hos oss på BoråsComedy.Som MC är man först upp på scen och guidar publiken igenom kvällen. Gunnar är väldigt professionell, trevlig och vet hur man får igång en tyst publik.  Han är även duktig på att överraska publiken med roliga skämt .

Vi är mycket nöjda med att ha anlitat Gunnar som MC och kommer definitivt att anlita honom fler gånger.  Behöver ni en konfernecier under kommande evenemang? Anlita då Gunnar Söderberg till ert evenemang. Ni kommer inte bli besvikna.

 

Andreas Rosenqvist

BoråsComedy

Konfernecier